Az óceán mentén repülővel

Ft-tól/fő 866.000
Legjobb ár:
729.000 Ft/fő-től

Az óceán mentén repülővel utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Az óceán mentén repülővel utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 729.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás
Kiutazás: Repülő
Ellátás: félpanziós
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója: 182029
Kívánságlistára teszem

Leírás:?  Zarándokhelyek: S. de Compostela, Fatima, Lourdes
?  A titokzatos Baszkföld és Kasztília városai
?  Portugália csodái Portótól Lisszabonig

Felemelő élmény Észak-Spanyolország öblökkel tarkított tengerpartja mentén buszozni, miközben a hegyekben gyönyörködünk. Ez a Föld egyik legszebb vidéke.
Gulyás Miklós - 2018 Év Idegenvezetője Magyarországon

Program:

1. NAP: BUDAPEST - BORDEAUX

Repülővel utazók egyénileg átszál­lással utaznak Budapestről Bordeaux-ba. A buszos csoportnak rövid városnézés a vörösborok városában, Bordeaux-ban, mely az UNESCO Világörökségei között is szerepel. Fő látványossá­gai a Városháza, és az érseki palota. Lefényképezzük a futurisz­tikus La Cite du Vin épületét, mely a bordeaux-i borok múzeuma. A repülős utasok repülőgép érkezésének függvényében kap­csolódnak be a programba. A borfővárost elhagyva - forgalom függvényében -, kb. 3 óra múlva érkezünk szállásunkra, vacsora.

2. NAP: SAN SEBASTIAN - SANTANDER - BILBAO - OVIEDO

Délelőtt az egyik legszebb fekvésű spanyol városban, San Sebastianban tartunk városnézést. A település Európa Kulturális Fővárosa rangot viselte. Igazi baszk települést ismerhetünk meg, ahová nyáron a spanyol kormány is kiköltözik. Fő látvá­nyossága a híres kagyló alakú tengeröböl. Az óvárosi részen egymást érik a templomok és a többszáz éves épületek. Jó idő esetén rövid füdőzés is lehetséges. Folytatjuk utunkat Bilbaoba, azzal a céllal, hogy lefényképezzük a Guggenheim Múzeum épületét. Ezután egy a másik szép tengerparti városba, Santanderbe buszozunk, melynek fő látnivalói: a katedrális, a kikötő, a kaszinó és a trópusi hangulatot idéző pálmafás ten­gerpart. Egyike a legszebb spanyol városoknak. Este megérke­zünk Oviedóba, ahol belvárosi sétánk közben megismerjük a II. Alfonz teret, a Monumentális Szent Megváltó katedrálissal. A nap során Asturias jellegzetes italát, a sidrát is megkóstolhat­juk. Este foglaljuk el szállásunkat.

3. NAP: SANTIAGO DE COMPOSTELA - BRAGA - PORTO

Utunk egyik legjelentősebb látványosságához érkezünk, Santiago de Compostelába, ahol városnézést tartunk. Szent Jakab sírhelye köré épült a város, ahova már a XII. században zarándoklatok indultak. Mai napig a híres El Camino zarándo­kút célállomása. A város őrzi középkori hangulatát. Sétálunk a központban, ódon utcák, Városháza, Érseki palota, Katolikus Királyok Kórháza és a világhírű katedrális, melynek barokk-kori külsője egy románkori templomot rejt. Az út során megállapít­hatjuk, hogy Észak-Spanyolország legalább annyi műremek­kel rendelkezik, mint Andalúzia. Galíciát elhagyva érkezünk Portugáliába. Braga hangulatos óvárosa, az ország legrégebbi katedrálisa, a Bom Jesus do Monte és annak környéke több évszázad emlékeit hor­dozza. Este vacsora, szállás Portonál (2 éj).

4. NAP: PORTO

Városnézés a borairól, különleges hídjáról és szép épületeiről ismert Porto városában. Portugália második legnagyobb városa méltán rivalizál Lisszabonnal. A sok kinccsel rendelkező belvá­ros mellett lesz időnk, hogy a híres portóit is megkóstoljuk, sőt vásárolni is lehet majd belőle. Szállás, mint előző nap.

5. NAP: COIMBRA - NAZARE - BATALHA - FATIMA

Utazás Coimbrába, az egyetemi városba, városnézés. Az óváros­ban díszes azulejokat is láthatunk. Az egyetem, mely 4 éve az UNESCO Világörökségi Listába is bekerült, a város feletti dombra épült. Innen szép rálátás lesz a környékre. Déli órákban utazunk Nazaré városába, amelynek tengerpartján sétálva az Atlanti-óceán habos hullámaiban gyönyörködhetünk. Délután Portugália talán legszebb épülete következik, a Batalha Katedrális. A temp­lom minden részlete lenyűgöző, de a legcsodálatosabb a kerengő és a Befejezetlen Kápolna. Ezután a híres zarándokhelyet, Fatimát keressük fel, ahol Szűz Mária először három pásztorgyereknek, majd 70.000 ember előtt is megjelent. Szállás Fatimában.

6. NAP: LISSZABON

Egész napos városnézés Lisszabonban. Programunkat a főváros nyugati részén kezdjük, ahonnan annak idején a felfedezőha­jók százai indultak útnak. A környék műemlékei is ezekre utal­nak: Belém-torony, Felfedezők Emlékműve és a lenyűgöző Szent Jeromos templom, ahová a híres felfedezőt, Vasco de Gama-t is temették. A Tejo folyó mentén haladva érkezünk a központba. Útközben szemügyre vehetjük az Április 25-e hidat és a hatalmas Krisztus-szobrot. A belváros főtere a Praca do Comercio. Sétálunk az Alfama szűk sikátoraiban, ahol a híres katedrális, a Sé több évszázad művészeti emlékeit tükrözi. Itt keresztelték meg Padovai Szent Antalt, aki az épület közelében született. Ezt követően a Szent György várból mesés rálátás lesz a városra és a folyóra. A csoport ellátogat a EXPO '98 alkalmából kialakított hatalmas Óceanáriumhoz is, majd rövid szabadprogram következik. Szállás.

7. NAP: LISSZABON - SALAMANCA - VALLADOLID

Spanyolországban folytatjuk utunkat. Tipikus kasztíliai vidéken haladva érjük el Salamancát, ami az ország egyik legrégibb kul­turális központja, méltán kapta meg a spanyol Róma elnevezést. Útközben: hegyek, érdekes települések (pl. Ciudad Rodrigo), gaz­dag és kopár vidékek, legelő birkanyájakkal váltogatják egymást. A város a platereszk építészet fellegvára. Egyeteme a világon a negyedik legrégebbi. A városban két katedrális is épült egy­más mellé, mindkettő csodálatos. A belvárosban található a híres Kagylós ház és a Plaza Mayor, melyet Spanyolország legszebb főterének mondanak. Szállás, vacsora Valladolidnál.

8. NAP: VALLADOLID - BURGOS - LOURDES

Délelőtt Burgost keressük fel, mely a Szent Jakab zarándokút egyik fontos központja volt már a középkorban is. A különleges fekvésű belváros mellett a lenyűgöző gótikus katedrálist is meg­tekintjük, mely Portóhoz, Batalhához, a Jeromos-templomhoz, és Salamancához hasonlóan a Világörökség Listán szerepel. Sokan csak ennek a katedrálisnak a megtekintéséért utaznak több ezer km-t. A Pireneusokon áthaladva este a híres szent városban, Lourdes-ban sétálunk. E kegyhely fantasztikus fek­vése, a zarándokok sokasága, a gyertyás körmenet mindenkire komoly hatást gyakorol. Aki úgy gondolja, részt is vehet Európa leglátogatottabb processzióján. Szállás Lourdes-ban.

9. NAP: FRANCIAORSZÁG - BUDAPEST

Menetrend függvényében ezen a napon, egyénileg, átszállással, hazautaznak repülős utasaink.

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák

Ellátás: Félpanzió

Közlekedés: Repülővel

x Az óceán mentén repülővel

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Az óceán mentén repülővel

Az óceán mentén repülővel

Portugália, Észak-Portugália, Porto

Útazonosító: 182029

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Az óceán mentén repülővel

Az óceán mentén repülővel

Portugália, Észak-Portugália, Porto

Útazonosító: 182029

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!