Al- Duna gyöngyszemei

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Al- Duna gyöngyszemei utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Tartson velünk egy fantasztikus Duna menti kirándulásba és csodáljuk meg együtt a Vaskapu fennséges látványát!

Az utazásról:

Komfortos, légkondícionált autóbusszal, idegenvezetővel tesszük meg az utazást. Az út során sok érdekességet hallhatunk az út menti látnivalókról, történelmi és építészeti nevezetességekről.


Program:

1. nap Zalánkemén - Belgrád

Indulás Győrből a kora reggeli órákban, Tatabánya-Budapest- Tompa-Szabadka útvonalon Zalánkeménre (Stari Slankamen) . Megszemléljük a Duna és a Tisza torkolatát, és folytatjuk utazásunkat Belgrádba. A hajdani Nándorfehérváron a belvárossal ismerkedünk, felkeressük a várat, láthatjuk a Száva és a Duna összefolyását. Este elfoglaljuk a fővároshoz közeli, nagyon színvonalas szállodában szobáinkat, ahol vacsorával is várnak minket. Szállás: Dani panzió Székelykeve


2. nap Zimony - Vaskapu

Zimonyban fejet hajtunk Hunyadi János hőstetteink és halálának (1456) helyszínén. Általában a Duna vonalát követve, Galambóc és Szentlászló váraink érintésével jutunk a Vaskapu – erőműhöz, amelynek gátján jutunk át Szerbiából Romániába. Késő délután érkezünk a „Duna csillagai” elnevezésű panzióba. A Dunához közelebb nem lehetnénk, hiszen az étteremhez tartozó terasz már a folyó fölé nyúlik. Innen és a szomszédos kis strandtól a Nagy-kazán szoros bejáratát is láthatjuk. Vacsoránkat a panzióban fogyasztjuk el. Szállás: Duna csillagai Jeselnica


3. nap Orsova

A közeli Orsován és a hajdan szebb napokat látott Herkulesfürdőn veszünk részt városnézésen, majd a panziónk előtt hajóra szállunk. Gyönyörködünk a drámai szépségű tájban a Kis és Nagy - kazán szorosban. Láthatjuk a Traianus római császár által az ókorban építtetett híd maradványait, Decebál dák vezér óriás sziklába vésett arcképét (az orra 7 m) . Vacsora és szállás az előző napi helyen a Duna partján. Szállás: Duna csillagai

4.nap Temesvár - Budapest

Reggeli után kiadós utat teszünk meg a Bánság központjáig, Temesvárig. Itt a dómot, a szerb püspökség ületét, a Hunyadi-palotát, Dózsa György kivégzésének helyszínét és a korzót keressük fel. Temesvárról az Arad – Szeged – Budapest-Győr útvonalon jutunk haza.


A szállásról:

Duna menti szállásunk kulturált és szép környezetben várja vendégeinket.


Az elhelyezésről:

Elhelyezés kétágyas szobákban.


Az ellátásról:

Az utazás félpanziós ellátást tartalmaz: reggeli + vacsora


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Al- Duna gyöngyszemei

Al- Duna gyöngyszemei

Szerbia, Zalánkemén

Útazonosító: 128400

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Al- Duna gyöngyszemei

Al- Duna gyöngyszemei

Szerbia, Zalánkemén

Útazonosító: 128400

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!