Adventi csillogás

Ft-tól/fő 86.000

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
64.000 Ft/fő-től

Adventi csillogás utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Adventi csillogás utazásra! A kiutazás busszal történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 3 nap / 2 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 64.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás: Busz
Ellátás: félpanziós
Turnusok: 3 nap / 2 éjszaka
Utazás azonosítója: 146212
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Bécs látnivalóinak felfedezése
?  Adventi és karácsonyi díszítések
?  Burgenland hangulatos városai

Program:

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN - PÉCS) - BUDAPEST - SCHÖNNBRUNN - BÉCS - SOPRON

Reggel indulás Bécsbe. A délelőtti órákban érkezünk a fővá­rosba. Programunkat Schönbrunnban, a Habsburgok világhírű kastélyánál kezdjük. Megtekintjük a császári család életének látványos színhelyét. A kastély és a park a barokk építészet egyik gyöngyszeme. Magyar nyelvű audio guide is segíti a termek még jobb megismerését. Ezt követően autóbuszos városnézés Bécs belvárosában. Sok a hasonlóság a magyar és az osztrák főváros építészeti megoldásai, palotái között. Itt is van körút, ez a Ring, melyet egységes szép eklektikus paloták szegélyez­nek. A Bécsi Operaház stílusában nagyon hasonlít a Budapesti Operaházhoz. Láthatjuk a parlament és a városháza épületét is. A buszos városnézés után kezdjük sétánkat: Mária Terézia szo­bor, Hősök tere, Kancellária, Minorita templom. Ezt követően kívülről megnézzük Széchenyi István szülőházát és a Hofburgot (Császári palotát). Megtekintjük a kincstárat, ahol látható a csá­szárok páratlan értékű gyűjteménye, amelynek legértékesebb darabja a császári korona, továbbá itt található Bocskai koro­nája és Nagy Lajos keresztje is. Délután a városnézés folytatása: Burgpark, Kapucinusok altemploma. Itt őrzik a Habsburgok kriptáját. Tovább haladunk a város szívében lévő Szt. István székesegyházhoz, mely építésé­ben Mátyás királyunk is szerepet vállalt. A Kärtner Str-én sétálunk a Szt. Mihály templomhoz a Lipicai lovarda épületének érintésé­vel. A nap során lesz szabadprogram, ekkor lehet gyönyörködni a belváros elegáns üzleteiben. A kora esti órákban a városház közelében lévő adventi vásárt keressük fel. Amennyiben bármilyen okból az adventi vásár megrendezése korlátozottan vagy nem valósul meg, akkor a csoport a kivilágított, feldíszített belvárosban tesz egy látványos sétát. Ezt követően a soproni szállásunkra utazunk (2 éj), ahol szabadszedéses (büfé) vacsora vár bennünket, mindkét este.

2. NAP: HEILIGENKREUZ - KLOSTERNEUBURG - BADEN AM WIEN - SOPRON

Reggeli után visszamegyünk Ausztriába. Első programunk egy 1133 óta működő apátság megtekintése. Ez a heiligenkreuzi apátság a világon a második legrégebbi ciszterci kolostor. Ennek megtekintése után folytatjuk utunkat, és Klosterneuburgba buszozunk. Az apátságban 900 éve Ágoston-rendi szerzetesek élnek. Kincstára különösen gazdag gyűjteménnyel rendelkezik. Az apátság megtekintése után egy hangulatos várost keresünk fel. Baden am Wien város évszázadok óta a bécsiek kedvelt nyaraló városkája. Sétálunk a központban és megtekintjük az adventi vásárt is, ahol forraltbort, jägertee-t vagy forró puncsot vásárolhatunk. Ezt követően visszautazunk Sopronba és akinek kedve van, azokkal az idegenvezető bemegy a központba egy kis városnézésre és adventezésre. Szállás, vacsora, mint előző nap.

3. NAP: SOPRON - MAYERLING - EISENSTADT - RUSZT - BUDAPEST

Reggeli után ismét visszamegyünk Ausztriába. Mayerling neve egy szomorú esemény miatt lett ismert. Rudolf trónörökös itt lett öngyilkos. Ennek helyszínére egy kápolnát emeltek, utalva a szo­morú nap történéseire. Itt lesz az első megállónk. A déli órákban érkezünk a tartomány fővárosába, Eisenstadtba, magyarul Kismartonba. Séta a köz­pontban, ezt követően felkeressük az Eszterházy kastélyt. Ez Burgerland legdíszesebb palotája. Megtekintjük a csodaszép barokk szobákat. Délután folytatjuk utunkat Ruszt városába. mely a Fertő-tóhoz egész közel helyezkedik el. A belváros központjában áll a hatalmas karácsonyfa. Közelében a helyi borászok pincéi, akiknek a termékeit, meg is lehet vásárolni. Rusztot elhagyva utazunk Magyarországra, majd az esti órákban érünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Félpanzió

Közlekedés: Autóbusszal

Felszállási helyek:
— Budapest, OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése, kb. reggel 6:30
— Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló, kb. reggel 2:00
— Dunaújváros, Dechatlon parkoló, kb. reggel 5:00
— Füzesabony, Maklári körforgalom, MOL-kút, kb. reggel 4:30
— Gyöngyös, Régi 3-as út Lukoil benzinkút, kb. reggel 5:15
— Kecskemét, Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló, kb. reggel 5:15
— Kiskunfélegyháza, Városháza előtti buszmegálló, kb. reggel 4:45
— Miskolc, Búza tér, McDonald's parkoló, kb. reggel 3:30
— Nyíregyháza, Vasútállomás, PROFI parkoló, kb. reggel 3:00
— Pécs, Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló, kb. reggel 3:00
— Szeged, Széchenyi tér, Szeged étterem, kb. reggel 4:00- 4:15
— Szekszárd, Újvárosi temető melletti Shell-kút, kb. reggel 4:00
— Budaörs, MOL benzinkút, McDonalds mellett, kb. reggel 7:00
— Győr, M1-es melletti MOL-kút, kb. reggel 8:30
— Tatabánya, M1-es melletti McDonald's parkoló, kb. reggel 7:45
— Sopron, Vasútállomás vagy buszpályaudvar

x Adventi csillogás

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Adventi csillogás

Adventi csillogás

Ausztria, Stájerország (Steiermark), Mariazell

Útazonosító: 146212

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Adventi csillogás

Adventi csillogás

Ausztria, Stájerország (Steiermark), Mariazell

Útazonosító: 146212

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!