Advent Mariazellben

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Advent Mariazellben utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Mariazell télen is bőséges  programválasztékot kínál  az idelátogatóknak.

Az Adventi időszakban   igazi meseváros  fogadja a vendégeket.
Olyan különleges látványosságokkal találkozhatunk itt, mint a világ legnagyobb adventi koszorúja, az 5 méter magas, 1000 kg eredeti mézeskalácsból épült ház, az ökröket és szamarakat felvonultató élő jászol, a mariazelli adventi kalendárium és az angyalok postahivatala.
Az adventi hétvégéken széleskörű programkínálat várja a látogatókat: felolvasások, adventi és templomi énekek, meseszínház, regionális kórusok és zenekarok, romantikus adventi séták, fáklyás túrák és még sok minden más közül válogathatunk.
A feldíszített Fő téren  az  apró kis faházakban árulják a környék kézművesei a hagyományőrző  portékájukat, illetve itt leljük meg a testet felmelegítő forró puncsot, forralt bort  és fánkot.  
Ilyenkor  kötelező végig járni a város minden zegét-zúgát, mert mindenhol  apró meglepetések várnak minket.
Bazilikában  ne csak egy misét hallgassunk meg , vagy egy orgonakoncertet,  hanem a különleges gyűjteményt tartalmazó múzeumot is járjuk végig , megtekintve többek között  a több száz  faragott szoborból  összeállított   Betlehemet  az egyik toronyban. A méltán híres Pirker mézeskalács illata mindenhol érezhető a városban, de  most nem csak megkóstolni tudjuk,  hanem megtekinthetjük a mézeskalácssütő üzemben hogyan is készül   ez a „több száz éves ”  finomság.

Az Arzberger likőrüzemben szintén ellátogathatunk, ahol 33 fajta gyógynövényből állítják elő a  gyógyító nedűt. Mariazell Fő terén rögtön feltűnik  a világ legnagyobb adventi koszorúja  és az egyik ház homlokzatából kialakított  adventi naptár. Nézzük meg  a mariazelli jászolt eleven ökörrel és szamárral.  Érdemes  utazni az ünnepi vasúton és levelet feladni a  Mariazelli Angyali Postahivatalban. Ne hagyjuk ki a Mesterek utcáját, ahol  gyertyát önthetünk, fazekaskodhatunk és más mesterek avatnak be a kézművesség titkaiba.

Program:

Indulás a megadott helyszínről a megadott időpontban. Folyamatos utazás rövid pihenővel Gloggnitzig. Itt látogatást teszünk a Lindt csokigyár mintaboltjában, ahol bolti ártól kedvezőbben finomabbnál finomabb csokikat vásárolhatunk!

Majd az Alpok hegyvonulatai közt jutunk el Mariazellbe, Európa egyik leghíresebb búcsújáró helyére, melyet évente több, mint 1 millió ember keres fel. A városnézés alkalmával felkeressük a kálváriát és a kegytemplomot, ami régóta a város jelképeként szolgál. A templom múzeumában számos adománytárgy van kiállítva. Többek közt adományozott a templomnak Nagy Lajos király és Mária Terézia is. Innen utunk a több, mint 300 figurát számláló mechanikus Betlehemhez vezet, melyet egy magánháznál tekintünk meg. Az informatív ingyenes városnézés után az Arzberger likőrüzembe látogathatunk, ahol fény derül e helyi termék gyártásának titkaira. A program után pedig részvétel az adventi vásárban, illetve a szabadidő alatt lehetőség lesz a híres Pirker mézeskalácsmanufaktúra meglátogatására is.

Visszaindulás a késő délutáni órákban, várható visszaérkezés a kiindulás helyre az esti órákban.

 

Utazás:

felsőkaterógiás autóbusszal

Fakultatív programok

Mézeskalács Manufaktúra Mariazell

5 € / fő

Arzberger likőrgyárlátogatás Mariazellben

Mariazelli programunk során látogatást teszünk a híres Arzberger Likőrüzemben, ahol 33 fajta gyógynövényből állítják elő a gyógyító nedűt. Betekintést nyerünk a likőrgyártás folyamataiba és meg is kóstolhatjuk az Arzberger féle likőrt.

7 € / fő

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:08-18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Advent Mariazellben

Advent Mariazellben

Ausztria, Mariazell

Útazonosító: 93114

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Advent Mariazellben

Advent Mariazellben

Ausztria, Mariazell

Útazonosító: 93114

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!