A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

Ft-tól/fő 1.870.000
Legjobb ár:
1.485.000 Ft/fő-től

A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 12 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.485.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás
Kiutazás: Repülő
Ellátás: reggeli
Turnusok: 12 nap / 10 éjszaka
Utazás azonosítója: 164105
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  5 lenyűgöző nemzeti park a Vadnyugaton
?  Sétarepülés a Grand Canyon felett
?  Pihenés és Cirque du Soleil show Las Vegasban
?  Golden Gate és az Alcatraz San Franciscoban

Egyik ámulatból esik a másikba az ember. Öt nemzeti park, öt külön csoda, mindegyike páratlan az egész világon. Egy olyan túra ez, melyet egy életre nem felejt el az ember!
Prónay Bence - Irodánk ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - LAS VEGAS

Reggeli indulást követően, európai átszállással repülés Las Vegasba. Leszállást követően transzfer a szállodánkba.

2. NAP: LAS VEGAS - HOOVER GÁT - 66-OS ÚT - GRAND CANYON

Reggelit követően a grandiózus Hoover-gáthoz látogatunk el, mely 60 emelet magasságával a világ legnagyobb gátja volt elkészültekor. Fotószünet után át is kelünk a Colorado folyó fölött, majd nem sokkal később az ,,amerikai utak királyára", a legendás 66-os útra térünk rá. Menet közben több hangulatos útszéli ,,saloon" mellett haladunk el. A délutáni órákban érke­zünk a Grand Canyon Nemzeti Parkhoz. Kiszállunk autóbuszunk­ból, és a meredek sziklafalak pereméhez sétálunk. Nem lehet szavakba önteni a látványt! Olyan monumentális és annyira különleges természeti képződmény hever a lábaink előtt, mely­hez semmi sem fogható a világon. Több kilátópontot is meglá­togatunk, és egészen koraestig a kanyonnál maradunk, és itt tekintjük meg a csodás naplementét is. Estére érkezünk szállo­dánkba, melynek közelében vacsorázási lehetőség.

3. NAP: GRAND CANYON - PAGE

Jó idő esetén, reggel fakultatív program keretében lehetőség van egy kb. 30 perces repülőutat tenni a Grand Canyon felett, mely során még különlegesebb nézőpontból láthatjuk a hatal­mas kanyont. Repülés a Grand Canyon felett: 95.000,- Ft. A programot követően kelet felé indulunk a Colorado folyó men­tén, menetközben több kilátóponton megállunk, ahol kitűnő fényképeket lehet készíteni a napfényes szurdokról. Különleges tájon haladva érjük el a napunk másik nagy látványosságát, a Horseshoe Bendet, ahol patkóalakban, közel teljes fordulatot tesz a Colorado folyó. A parkolóból némi gyaloglással érjük el a kilátópontot, ahonnan fantasztikus felvételeket tudunk készíteni a kanyarulatról. Szállásunk a közeli Page-ben lesz (2 éj).

4. NAP: MONUMENT VALLEY - ANTELOPE CANYON KIRÁNDULÁS

A napot lehet pihenéssel, helyi túrázással tölteni, de egy külön­leges fakultatív kirándulásra is velünk tarthatnak. Korán indu­lunk, és a navajo indiánok földjére utazunk, a Monument Valley-be. Mintha egy John Wayne western díszletébe lép­nénk be, a káprázatos vörös homokkő képződmények közt. Több fotóstoppot is teszünk a több mint 13 négyzetkilométe­res területen, mielőtt a másik látványosságunkhoz indulnánk, az Antelope-Canyonhoz. A helyi indián közösség által felügyelt területre kizárólag csoportosan lehet belépni. A több tízméter magas, de roppant keskeny hasadékban sétálva elcsodálkozik az ember, hogy miként tud a természet ennyi fantasztikus képződ­ményt létrehozni egyazon kőzetből. Páratlan élményekkel telve térünk vissza szállásunkra. Monument Valley - Antelope Canyon fakultatív kirándulás (2 belépővel, helyi veze­tővel): 45.000,- Ft.

5. NAP: PAGE - POWEL-TÓ - BRYCE CANYON

Reggelit követően átkelünk a Glen Canyon gátján, majd a Powel-tó kacskaringós partjánál kiszállunk megcsodálni a gát által létrehozott mesterséges tavat. Kora délután érjük el a Bryce Canyon Nemzeti Parkot, ahol a nap hátralevő részét tölt­jük. A terület több mint 2.500 méter felett fekszik. Itt nem egy folyó vájta ki a sziklákat, hanem a jég és a szél erodálta. Az ered­mény pedig egy olyan természeti képződmény, melyhez nincs fogható a világban. Több ezer, magasba törő, keskeny tűszerű oszlop, mely szinte egy vörös erdőt alkot a félköríves hegyoldal­ban. Aki szeretne, egy gyalogtúra keretében lesétálhat a több mint 20 kiépített túraútvonal valamelyikén a kőoszlopok közé, és megtapasztalhatja, hogy mennyire különleges mikroklíma uralkodik ezek sziklaerdőben. Estére érünk a nemzeti park bejá­ratánál lévő szállásunkra.

6. NAP: BRYCE CANYON - ZION CANYON - LAS VEGAS

Reggelit követően délnyugati irányban folytatjuk utunkat, és a mai nemzeti parkunk a Zion lesz. Alig másfél órás utazás után érjük el a park bejáratát, ahonnan látványos hegyi szerpen­tinen érkezünk a terület központjához, ahonnan a túraútvo­nalak indulnak. Az általunk javasolt, közepes nehézségű túra 112 m szintkülönbséget és összesen kb. 5 km-es távolságot tar­talmaz, és a csúcsánál lélegzetelállító kilátásban lesz részünk. Kellemesen elfáradva szállunk vissza autóbuszunkra, és ,,A bűn városa", Las Vegas felé indulunk. Koraesti érkezésünkkor végig­hajtunk autóbuszunkkal a híres Las Vegas Boulevard-on, vagy más néven a Strip-en, és saját szemünkkel láthatjuk a több mil­liárd dollár értékű casinókat, szállodákat. Érkezésünket követően, aki szeretne, idegenvezetőnkkel besétálhat a Bellagio előtti szö­kőkút játékát megtekinteni. Szállás Las Vegasban (2 éj).

7. NAP: LAS VEGAS

A mai nap a pihenésről és a könnyed szórakozásról szól. Napközben napfényben is be lehet járni a leghíresebb szállo­dákat: Caesars Palace, a világvárosok látványosságait újraépí­tett Paris, Venice (Velence), Mike Tyson és a teljes ökölvívó világ legnagyobb mérkőzéseinek otthont adó MGM Grand vagy a ,,saját vulkánnal" rendelkező Mirage. Természetesen szerencsén­ket is mindenképp javasolt kipróbálni a játéktermekben, akár a játékgépeknél, akár a rulett asztalnál. Ki tudja, lehet, hogy visszanyerjük a teljes utazásunk árát... Este fakultatív program keretében lehetőség van megtekinteni egy Cirque du Soleil showt. A modern cirkuszi társulat mára meghódította Las Vegast, és minden neves casino saját show-val rendelkezik. Az általunk javasolt program a Beatles dalaira épülő LOVE program, mely a látványos mutatványok mellett a mindenki által ismert zenéi­vel is szórakoztatja a nézőit. Cirque du Soleil - LOVE műsor belépő: kb. 130 USD (fizetés a helyszínen).

8. NAP: LAS VEGAS - DEATH VALLEY NEMZETI PARK

Reggel elhagyjuk Las Vegast, és a Death Valley felé indulunk. Sokan azt hiszik, ez egy unalmas sivatag (összekeverve a Vegastól délre lévő Mojave sivataggal), miközben egy roppant változatos nemzeti parkról van szó. A napunk során több megállót is teszünk, mind különleges helyszín lesz, de a ,,csúcspont" furcsamód a leg­mélyebb helyen lesz, a Badwater Basin nevű látványosságnál, mely Észak-Amerika legmélyebb szárazföldi helyszíne, 86 méter­rel fekszik a tenger szintje alatt! Egykor egy sós tó terült el itt, mára ez kiszáradt, és holdbéli tájat hozott létre, ahol mindent a szikrázó fehér sókristályok borítanak. A völgyet elhagyva nyugati irányába folytatjuk utunkat, mai szállásunk már Kaliforniában lesz.

9. NAP: SEQUOIA NEMZETI PARK

Reggelit követően első megállónk nagy kontrasztot ad az előző naphoz képest, mivel a Sequia Nemzeti Parkba látoga­tunk (mely immáron az ötödik nemzeti parkunk túránk során!), a mamutfenyők őshazájába. Buszukkal a több tízméter magas fák közt kanyarogva érjük el a park központját, ahol egy kelle­mes gyaloglásra indulunk. Idegenvezetőnk mesél róla, hogy az erdőtüzek miként jelentik a pusztulást, de egyben az újjászüle­tést is a bolygónk legmagasabb fái számára. Délután folytatjuk utunkat, a San Francisco-öböl felé, ott töltjük már a mai estét.

10. NAP: SAN FRANCISCO - ALCATRAZ

Reggelit követően megkezdjük a Nyugati-Part legszebb nagyvá­rosnak a megismerését. A buszos városnézésünkön láthatjuk az Alamo tér körüli híres viktoriánus házakat, lefényképezhetjük a Millennium Tower felhőkarcolóját, és ellátogatunk a Fisherman's Wharf bohó mólójához is, ahol akár ,,Forrest Gump éttermében" a B. B. Gump étteremben is elfogyaszthatjuk ebédünket. Kora dél­után fakultatív hajókirándulás keretében ellátogatunk az egykori hírhedt börtön, az Alcatraz szigetére. Alcatraz hajókirándu­lás: kb. 55 USD (fizetés a helyszínen). Napnyugta előtt, amikor a legszebbek a fények, látogatunk el San Francisco jel­képéhez, a Golden Gate hídhoz. Este térünk vissza szállodánkba.

11. NAP: SAN FRANCISCO - REPÜLŐ

Szinte az egész napot San Franciscoban töltjük, mely során megtekintjük a kanyargós Lombard Streetet, a China Townt, és lehetőség lesz kipróbálni a híres sárga villamosokat is. Kora dél­után a Twin Peaks kilátópontról gyönyörködünk a város pano­rámájában, és egyben búcsút is veszünk tőle. A repülőtérre megyünk, ahol Európa felé visz gépünk. Éjszaka a repülőn.

12. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE

Európai átszállást követően, előreláthatólag a koraesti órákban érkezünk Budapestre.

Az utazáshoz ESTA előzetes kiváltása szükséges.

 

Szállás: 3 csillagos szálloda, 1 éj repülőn

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel

x A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 164105

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

A Vadnyugat nemzeti parkjai és San Francisco

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 164105

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!