A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény

Ft-tól/fő 13.900

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
13.900 Ft/fő-től

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 1 nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 13.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás: Busz
Turnusok: 1 nap
Utazás azonosítója: 137307
Kívánságlistára teszem

Hajnalban találkozunk (4:45-kor) Budapesten a Műcsarnok melletti buszparkolóban, indulás 5:00-kor. Egy technikai szünettel megszakított folyamatos utazást követően Besztercebányán és Poprádon át délelőtt érkezünk meg a Bélai-Tátra lábánál található Barlangligetre. A parkolóból fél órás meredek sétával érkezünk meg a Tátrai Nemzeti Park egyetlen látogatható barlangja, a Bélai cseppkőbarlang bejáratához (1 km, 122 m szintkülönbség). A Kobold-hegy északi lejtőjén kialakult látványos cseppkőbarlang kb. másfél km hosszúságú, mintegy 70 perc alatt végigjárható látogatható részén 860 lépcsőfokot kell leküzdeni. A barlangot, amelybe a XIX. sz. végén Európában az elsők között vezették be az elektromos világítást, magyar nyelvű audio idegenvezetéssel járjuk végig, a túra útvonala hatalmas termeken, szűk járatokon át vezet. A barlangban a a sztalaktitektől kezdve a sztalagmiteken át a sztalagnátokig bezárólag számos cseppkőformáció megtalálható, láthatunk itt pagodaszerű állócseppköveket, látványos cseppkővízesést és számos kisebb barlangi tavacskát.

A barlangtúra után autóbuszunkkal tovább utazunk a közeli Zár (Ždiar) településre, hogy bejárjuk a Tátra legújabb turistacsalogató látványosságát, a 2017 őszén megnyitott Lombkorona tanösvényt. A településről ülőszékes felvonóval érkezünk a fák koronája felett, 24 méter magasságban vezető, fából épített masszív turistaút bejáratához. A tanösvény hossza 600 méter, a végén pedig egy 32 méter magas kilátótoronyba is felmehetünk a torony külső részén körbevezető kényelmes sétaúton. A kilátó különlegessége a 67 méter hosszú száraz csúszda, a bátor vállalkozók külön belépő ellenében akár ezzel is megtehetik a lefelé vezető utat.

A tanösvény bejárása, és a kilátótoronyból nyíló panoráma megörökítése után felvonóval jutunk vissza a településre, ahol egy késői ebédszünetet követően elindulunk hazafelé, Budapestre várhatóan a késő esti órákban érkezünk.Utazás: autóbusszal

x A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény

Az ár tartalmazza:

Utazás autóbusszal

Az ár nem tartalmazza:

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, programok költségei


Várható költségek:

Nemzeti Park belépőkb. 5 Euro/fő
Bélai-cseppkőbarlang belépő:kb. 8 Euro/fő
Felvonó a tanösvényhez:kb. 11 Euro/fő
Lombkorona tanösvény belépő:kb. 9 Euro/fő


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény

Szlovákia, Magas-Tátra, Poprád

Útazonosító: 137307

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény

A Bélai-cseppkőbarlang és a Lombkorona ösvény

Szlovákia, Magas-Tátra, Poprád

Útazonosító: 137307

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!