Tájékoztató a szigorításokkal kapcsolatban

Személyes ügyintézés szünetel

Kedves Utasaink!

A fennálló egészségügyi helyzetre való tekintettel irodánk a személyes ügyintézést március 17-tól visszavonásig szünetelteti, azonban irodánk online az eddig megszokott munkaidőben továbbra is zavartalanul üzemel.

Fenti döntésünket az Önök és Kollégáink egészségének és munkaképességének megőrzése, valamint a higiénés szabályok, előírások betartása érdekében hoztuk. Kérjük Önöket, lehetőség szerint maradjanak otthon!

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy szíveskedjenek megőrizni türelmüket és eddig irodánk felé fennálló bizalmukat. Kérjük, lehetőség szerint minden kommunikációt írásban a info@travelorigo.hu e-mail címen vagy telefonon, a lenti telefonszámok valamelyikén kezdeményezzen.

Felhívjuk továbbá szíves a figyelmüket, hogy az TravelOrigo Utazási Iroda által szervezett utazásokra érvényes Általános Szerződési Feltételek értelmében az útlemondás az utazás indulási napját megelőző 36 napon kívül 10% kötbérrel mondható le, így nem érdemes elhamarkodottan dönteni és lemondani távolabbi indulású utazásokat, hiszen a távol-keleti fejlemények fényében lehet remény a vírus okozta járvány nem olyan távoli lecsengésére is.

Nem saját szervezésű foglalások esetén (ahol nem az TravelOrigo Utazási Iroda az utazásszervező, csak mint utazásközvetítő szerepel a szerződésen) ott az utazásszervező partnereink útmutatásait követjük. 

Kérjük Önöket, hogy türelmükkel segítsék munkánkat, és kérjük, ha lehetőségük van, maradjanak otthon.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!


Telefonszámaink:

+36 70 320 5265
+36 70 469 9890
+36 70 380 0058

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!